Maxime Emery guanya els IceGladiators 2024

Quarta i darrera jornada dels Ice Gladiators 2024, en el Circuit d’Andorra – Pas de la Casa. El francès Maxime Emery ha aconseguit guanyar les dues curses per davant dels germans España i dels germans Font. Això ha comportat que Emery s’hagi proclamat campió dels IceGladiators 2024, en obtenir un total de 152 punts, els mateixos que Xavi España. Les dues victòries d’Emery a la jornada d’avui han estat la clau per assolir el títol.

Tots els pilots coneixien que a la darrera jornada, Tito Rabat (amb quatre triomfs en les dues darreres jornades) no participaria. Això obria el ventall de possibilitats per saber que seria el guanyador del títol del 2024 dels IceGladiators. Tothom apostava, inclòs Tito Rabat, pels germans España, però avui l’experimentat pilot francès ha donat la sorpresa i ha obtingut fer, el que no havia fet en les darreres jornades del campionat, guanyar les dues curses del dia. El frec a frec amb Xavi España ha estat constant, però Emery ha demostrat la seva qualitat en el traçat andorrà per sumar així, un nou títol del IceGladiators que ja havia guanyat el del 2022. Per darrere Emery, Xavi España segon i Cristian, tercer han ocupat les posicions de podi, d’un campionat que s’ha pogut realitzar gràcies a l’esforç i les bones maneres dels treballadors del circuit d’Andorra.

Només acabades les curses, Maxime Emery valorava la competició dient que “Al final ha anat tot molt bé. Estic molt content perquè després de dos anys he aconseguit, de nou, el títol. He intentat agafar distància amb el Xavi, per així obtenir la victòria final. Esperem que la següent edició pugui retenir el títol. Estic molt content que un francès sigui el guanyador dels IceGLadiators 2024″

Novament emmarcat en les ANDBANK GSèries, els IceGladiators han estat la primera competició oficial de motociclisme de la temporada 2024, a Andorra.

Foto i text: FMA

 

Deixa un comentari

Previous post Andorra 3×3 es queda als quarts de la Copa
Next post Derrota de l’Andorra HC 2 -4 contra l’Igualada