Medalla de bronze per Andorra en el mundial B d’hoquei patins

La selecció andorrana d’hoquei patins ha aconseguir guanyar 3-2 a Suïssa, en la final del mundial B que es disputa a San Juan (Argentina) i d’aquest manera es penja la medalla de bronze.

El partit no ha començat d’allò més bé, ja que en el minut 2 era expulsat Bernat Picanyol amb vermella directa. Tot i això, la tricolor aconsegueix ficar-se 2-0. En el darrer minut de la primera part, els helvètics retallaven la diferència andorrana al marcar l’1-2, de penal.

A la segona part, Andorra segueix de la mateixa manera, dominant el joc que comporta el 3-1 favorable a la tricolors. Suïssa no va relaxar-se, i de nou de penal, en el darrer minut, marca el que seria el definitiu 3-2, fent que Andorra guanyi la medalla de bronze.

Deixa un comentari

Previous post Andorra de 3×3 torna a caure en els quarts a la segona etapa de la Liga Indoor