“Media Day” marcat per la “Covid-19” del Morabanc Andorra

La sala del Consell del Comú d’Andorra la Vella ha acollit avui la jornada de “mediaday” que habitualment es fa cada inici de lliga. Enguany, una jornada marcada per les restriccions de la “Covid-19” i que porten de corcoll als responsables de comunicació, màrqueting de l’equip. L’ACB està essent molt estricte en els protocols, cosa que ha provocat un trencament generalitzat de les rutines.

Jugadors, cos tècnic i el president Gorka AIxàs s’han presentat en el Comú d’Andorra la Vella, com a veritables campions. No en va, portaven a la mà, el que és el segon títol de la lliga catalana pel club del Principat. A més, han lliurat a la cònsol major, Conxita Marsol, la ja tant desitjada samarreta de la tercera equipació, amb els 900 noms i cognoms.

Pel que fa a les declaracions, un dels jugadors que repeteix del bloc d’Ibon Navarro és Badja Sy que ha comentat que “intentarem fer-ho millor que la temporada anterior, que serà difícil, degut a la gran quantitat de partits que tindrem”. Un altre jugador que repeteix i que va ser una de les sensacions de la Liga Endesa, és Tyson Pérez. El dominicà explicava que “l’equip tindrà molt més compromís, caldrà intentar superar els resultats de la temporada passada i tenir la mentalitat que tiot i ser pocs per les lesions que tenir cal seguir creixent junts i anar tots en un mateix camí”. 

Un jugador que sempre parlar “clar i català” és Nacho Llobet. El 4 tricolor ha explicat que “cal integrar bé les peces noves que formen part d’aquest projecte i després seguir amb l’ambició que l’equip va mostrar la temporada passada  que crec que vam aconseguir bons objectius i cal seguir creixent com a equip i com a club”.

Els tres capitans, Guillem Colom, David Jelínek i Clevin Hannah han coincidit a comentar que “tot i que el públic no podrà assistir al pavelló, estaran presents en nosaltres tant a la samarreta com en el nostre cap”.

Al final, la plantilla ha sortit al balcó del Comú d’Andorra la Vella amb un gest d’oferir el títol de la lliga catalana a tots els aficionats i aficionades.

 

Fotos: Tony Lara / Comú d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

Previous post Jiménez Kasintseva derrota 6-3 i 6-4 Siskova i passa a 1/4 de l’ITF de Melilla
Next post Isma Cerro, nou jugador de l’FC Andorra