Medina i Caminal, primera i segona i punts per a les dues al gegant NJR d’Alpe Cermis

A Ahrntal, Mijares no pot acabar l’eslàlom de la Copa d’Europa

Aquest divendres s’ha disputat a Alpe Cermis (Itália) un gegant NJR amb la presència d’Íria Medina, Jordina Caminal i Clàudia Garcia, amb victòria de Medina, segona posició de Caminal, i millora de punts important per a les dues. També han disputat la cura els EEBE U19 Eric Ebri (21è) i Pirmin Estruga (29è). A Ahrntal, Carla Mijares ha competit a l’eslàlom de la Copa d’Europa.

A Alpe Cermis, Íria Medina i Jordina Caminal han tingut el seu particular duel al gegant National Junior Race. A la primera mànega, Medina feia el millor crono i Caminal acabava a 0.33 de la seva companya. Clàudia Garcia, per la seva part, era 15ª a 2.19.

A la segona mànega, Garcia no podia acabar i Medina sortia a per totes. L’andorrana guanyava la mànega i també la cursa amb un temps final de 1.50.31. Caminal, per la seva part, assolia el quart temps de la segona mànega i mantenia la segona plaça amb +2.21 respecte a Medina. Tercera era l’espanyola Blanca Bagaria a 3.11.

Punts per a les dues

Amb el resultat d’avui, tant Medina com Caminal han aconseguit millorar punts. Medina tenia 32.32 i avui ha marcat 30.81, mentre que Caminal ha fet molts millors punts que els seus actuals 69.68, amb 51.04 punts.

També s’ha celebrat la cursa masculina amb presència de dos esquiadors U19 de l’EEBE. Eric Ebri ha estat 21è amb +4.80, mentre que Pirmin Estruga ha acabat 29è amb +6.93.

Dissabte es disputa un segon gegant a la mateixa estació.

Deixa un comentari

Previous post Cancel·lat el primer entrenament de Cande Moreno a la Copa del Món de Val d’Isère
Next post Tres rècords d’Andorra d’Alejandra Mejia a Montluçon