Mellado guanya el Trofeu e-KATA COVID19 de Karate

Del 18 al 22 de maig es va disputar el primer Trofeu de Karate virtual organitzat per Karate Xavi Andorra amb la col·laboració de la Federació Andorrana de Karate.

El Trofeu e-KATA COVID19 ha comptat amb la participació de 39 competidors pertanyents a Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany, Xavi Herver d’Ordino i el Jion de la massana.

La competició va comptar amb la presència dels jutges i àrbitres de la Federació Andorrana de Karate i la col·laboració de l’àrbitre mundial Sr. Luis Ignacio Gómez.

Tots els competidors es van repartit en quatre categories de competició només en la modalitat de Kata (Tècnica) i sempre en format mixta (junts nois i noies):

• 6-7 anys (Benjamí),
  • 8-9 anys (Aleví),
  • 10-11 anys (Infantil),
  • 12-13 anys (Juvenil)

La competició es va portar a terme en tres voltes diferents per categoria a on tots els competidors de cada categoria passaven un a un fent un determinat treball tècnic.

A la primera jornada (dilluns 18) varen competir la categoria de 6-7 anys, classificant-se per la finalíssima:

• Sandra Gonzalez (Jion),
  • Valentino Ravazzola (Fudo),
  • Jan Mellado (Fudo)

A la segona jornada (dimarts 19) varen competir la categoria de 8-9 anys i es varen classificar per la finalíssima:

• Paulo Domingues (Jion),
  • Aina Padilla (Fudo),
  • Andrea Subirats (Xavi Herver)

A la tercera jornada (dimecres 20) varen competir la categoria de 10-11 anys, classificant-se per la finalíssima:

• Kevin Mellado (Fudo),
  • Laura Gonzalez (Jion),
  • Michelle Villalonga (Jion)

A la quarta jornada (dijous 21) varen competir la categoria de 12-13 anys i es varen classificar per la finalíssima:

• Aina Bertrán,
  • Lola Vega

A la darrera jornada (divendres 22) es va dur a terme la GRAN Final. Es van disputar fins a quatre voltes de treball tècnic per acabar de conformar el pòdium d’aquesta primera competició virtual.

Els quatre primers classificats han estat:

CAMPIÓ – Kevin Mellado (Fudo) – 11 anys,

SOTS-CAMPIONA – Lola Vega (Xavi Herver) – 12 anys,

3era. Classificada – Aina Bertrán (Xavi Herver) – 12 anys,

3era. Classificada – Michelle Villalonga (Jion) – 10 anys

Tots els competidors varen tenir regals per la seva participació i els guanyadors, a més, trofeus per la seva classificació al pòdium.