Mendoza, campió absolut d’Andorra de P&P

A la darrera edició de la “Nit del Pitch & Putt d’Andorra” es va coronar a Gonzalo Mendoza com a campió absolut d’Andorra 2019 i campió, per cinquena vegada consecutiva del Rànquing. A l’acte anual que organitza l’AAPP varen assistir unes 40 persones.

La Nit del Pitch&Putt és un acte on els jugadors nacionals de les diferents categories, reben els seus guardons dels premis a la regularitat al llarg de l’any, com és el cas del Rànquing d’Andorra o els premis del Campionat nacional, tant de Parelles com l’Individual.

L’acte va començar a les 8 del vespre a les instal·lacions del Restaurant La Torrada de Xixerella

El President de l’Associació, Sr. José Manuel Veloso, va agrair als jugadors la seva participació, a Crèdit Andorrà que és el patrocinador principal de l’AAPP,  pel seu suport al Pitch&Putt andorrà i a la presència de la seva representant, Sra. Núria Falcó.

Va fer extensiu l’agraïment al patrocinador Art i Construccions per la seva esponsorització del Pairs d’Andorra, que al 2020 farà la tercera edició, i també, a les institucions, el Comú de La Massana i a les diferents empreses col·laboradores, Aparthotel Casavella i Resort, Projectes 9s i Grup Heracles, Hotansa i Illa Carlemany, per la seves aportacions i suport durant les competicions i l’aportació d’obsequis que es van sortejar en acabar el lliurament de premis.

Seguint amb els agraïments, els va estendre als Camps de Pitch&Putt de La Cortinada i de Xixerella pels esforços en mantenir-los en un perfecte estat per a les competicions.

Deixa un comentari

Next post Primers punts per Andorra en l’e-Euro