Mendoza-Pérez guanyen el III Pairs Andorra 2020

Aquest cap de setmana, els dies 18 i 19 de juliol, s’ha disputat la tercera edició del torneig de Pitch&Putt, III PAIRS ANDORRA 2020, als camps de Vall d’Ordino i Xixerella on la parella Gonzalo Mendoza-Pau Pérez han aconseguit el triomf amb -15 cops sota el part del camp. En la modalitat de handicap, s’han proclamat Campions la parella Alba Alos/Sergi Alos.

El torneig s’ha jugat en tres rondes en les modalitats de Foursome al camp d’Ordino i Greensome al camp de Xixerella, disputat el dissabte. I la final s’ha jugat sota la modalitat de Fourball, al camp de Xixerella.

Tot i la màxima emoció de dissabte, la ronda de diumenge ha comportat un gir a les classificacions. Les diferències han estat mínimes i han decidit que amb -15 cops sota par, s’hagin proclamat campions, la parella andorrana Gonzalo Mendoza/Pau Perez, revalidant el títol de l’any 2019. La segona posició s’ha decidit en un desempat entre la parella andorrana Ricard Morat/Javier Cayetano i la parella catalana, Josep Iglesias/Angel Navarro. La balança s’ha decantat cap a Iglesias-Navarro.

Pel que fa a la modalitat de handicap, s’han proclamat campions la parella Alba Alos/Sergi Alos, subcampions: Marti Artigas/Nil Artigas i tercers classificats: Angel Garcia/Laura Casasayas.

Enguany s’han ampliat els premis, creant-se les categories parella femenina que l’ha guanyat Maria Martinez/ Purificacion Montaña i parella mixta que ha estat campiona, la parella gallega, Victor Rodriguez/Maria Escudero.

Deixa un comentari

Previous post Cal un pas més…
Next post Victòria de Vinyes-Font