Més experiència per Laia i Oriol Pi en el mundial outdoor

Aquest diumenge ha finalitzat la segona prova doble de que consta el mundial de trial a l’aire lliure, on la representació andorrana ha anat a càrrec dels germans Laia (Trial2 women) i Oriol Pi (Trial2).De nou un 7è i un 26è mostren que el seu procés d’aprenentatge en el món del trial encara té molt de marge.

L’Oriol a la categoria Trial2 ha tingut un cap de setmana molt complicat. Els millors del món de la categoria participaven a la prova això ha fet que l’andorrà es sentís més pressionat que de costum. El seu 26è lloc, però sobretot els seus 126 punts de penalització certifiquen que el seu marge de millora és molt ampli.

Pel que fa a la Laia, durant parts del recorregut anava en sisena posició, o el que és el mateix, aconseguiir l’objectiu que tenia al cap d’estar per davant de la francesa Marine Aurieres. Amb només 14 anys, aquest és l’objectiu que s’ha marcat la petita dels Pi per aquesta manera seguir evolucionant en el seu pilotatge. Al final, de nou setena classificada a 8 punts del seu objectiu, però amb aquella sensació que està fent un bon camí de cara al futur immediat.

El proper cap de setmana Sant Julià de Lòria acollira la tercera prova doble del mundial de trial a l’aire lliure.

Deixa un comentari

Previous post Josep Martínez campió de l’Open d’Andorra absolut de pitch&putt
Next post Jordi Raposeiras a ritme dels de davant, però sense premi