Aquest dimecres s’ha disputat el gegant dels Campionats d’Espanya d’esquí alpí a Baqueira, amb l’equip andorrà de tècnica. Carla Mijares ha estat 7ª, mentre que Íria Medina, que marcava el millor temps a la primera mànega, no ha acabat la segona.

Mijares ha marcat un temps final de 2.02.41, a 1.85 de la guanyadora, l’espanyola June Garitano (2.00.56). L’andorrana era el quart temps a la primera mànega, però a la segona ha estat 6ª i, finalment, ha acabat la cursa en la 7ª posició.

Pel que fa a Medina, l’andorrana se situava amb el millor temps a la primera mànega amb més de mig segon (0.54) respecte a la segona, que era Garitano, al remat la guanyadora. A la segona mànega, però, Medina ha acabat fora de cursa i ha perdut les opcions de guanyar la carrera.

Tampoc no ha finalitzat l’andorrana Clàudia Garcia, que ha quedat fora a la primera mànega.

Rius, 8è al gegant dels Nacionals d’Espanya de Baqueira

Per la seva part també han participat en el gegeant dels Campionats d’Espanya d’esquí alpí a Baqueira, integrants de l’equip nacional i l’equip EEBE U19. Àlex Rius ha estat el més destacat en ser 8è.

L’andorrà ha estat 8è amb un temps de 1.55.95, a 2.49 del guanyadora, l’espanyol Aingeru Garay, que s’ha imposat amb 1.53.46. A prop de Rius ha finalitzat l’EEBE Eric Ebri, que ha estat 18è a 3.32, mentre que a 3.48 en la 19ª posició han finalitzat empatats Alvar Calvo i Bartumeu Gabriel.

Després, també han finalitzat la cursa els EEBE Lluís Torres (25è), Adrià Prats (27è), Pirmin Estruga (31è), Cerni Gil (42è), Salvador Cornella (45è), Nicolas Piccino (46è), Marcel Bartumeu (48è), Enzo Fuentes (52è), Marc Delgado (55è), Maià Font (58è) i Carlos Salinas (60è), a més de Toni Bea, que ha estat 61è.

Foto: Origami / Òscar Rius.

Deixa un comentari

Previous post Izan Baños finalitza onzè en el Campionat d’Espanya d’esquaix sub-13
Next post Objectius aconseguits per la secció esportiva de l’ACA