Mijares suma els primers punts de Copa d’Europa a l’eslàlom de Mayrhofen

Aquest dimarts s’ha disputat la segona cita de la Copa d’Europa de Mayrhofen, a Àustria, amb la presència de Carla Mijares a l’eslàlom. L’andorrana ha sumat els primers punts de Copa d’Europa de la temporada en finalitzar 27ª.

Mijares, amb un crono de 1.36.50, ha finalitzat amb +3.11 respecte a la guanyadora, la sueca Moa Bostroem Mussener (1.33.39), i ha sumat d’aquesta manera 4 punts de la Copa d’Europa. A més, l’andorrana s’ha quedat a prop de la seva millor puntuació FIS, ja que n’ha fet 41.94, quan en té 39.50 en l’última llista publicada per la FIS.

L’esquiadora andorrana havia entrat en la segona mànega d’aquesta Copa d’Europa en ser 30ª a la primera, i per tant ha començar primera amb la inversió a la segona.

Josh Alayrach, entrenador: “Les condicions no eren favorables per a nosaltres però tot i així ha tret un esquí correcte que li permet sortir primera a la segona mànega. A la segona ens queda un sabor agredolç perquè al final no hem trobat el nivell que tenim e l’entrenament, però tot i així ja estem tenint els resultats que teníem l’any passat. Al final ens queda una barreja de sensacions, però amb moltes ganes de seguir perquè tenim un gran potencial aquest any per fer uns resultats molt millors. Molt motivats pel que ha de venir”.

Foto: FAE.

Cande Moreno debuta a la Copa del Món de Lake Louise

Cande Moreno disputa des d’aquest vespre la Copa del Món de velocitat a l’estació de Lake Louise, als Estats Units. L’esquiadora andorrana té per davant sis intensos dies d’esquí, amb tres d’entrenaments oficials i tres de competició.

Avui a partir de les 20:00h, hora andorrana (12:00h, hora local), se celebra el primer dels tres entrenaments previstos del descens femení. Dimecres i dijous tornaran a ser dies d’entrenaments oficials, per competir el divendres i el dissabte en el descens i el diumenge en el supergegant.

 

 

Gabriel és 16è i Rius confirma millora de punts al segon gegant FIS de Levi

El segon gegant FIS de Levi ha tornat a mostrar  un Bartumeu Gabriel competitiu i un Àlex Rius que ha aconseguit confirmar millora de punts.

Avui a Levi, amb dubtes per la visibilitat a la pista, finalment sí s’ha pogut disputar el segon gegant FIS programat. Bartumeu Gabriel ha tornat a ser el més destacat en finalitzar 16è amb 2.03.94, a 1.52 del guanyador, el suçis Dionys Kippel (2.02.42). Per la seva part, Àlex Rius ha estat 32è amb +3.76, amb 59.80 punts FIS que confirmen la millora de punts que ja va fer el dia anterior quan va marcar 61.07, tots dos registres per sota dels 63.81 actuals. Igualment, Xavier Cornella ha finalitzat 44è amb +4.79 del vencedor.

Dilluns: Gabriel, 12è i Rius fa punts

Dilluns a Levi es va disputar el primer dels dos gegants FIS amb l’equip masculí de la FAE. Bartumeu Gabril va ser 12è, mentre que Àlex Rius, que va acabar 31è, va assolir una millora de punts FIS.

Bartumeu Gabriel va acabar 12è a una cursa en què es va situar en tot moment entre els millors. Gabriel va marcar un crono final de 2.06.01, a 1.73 del guanyador, el suec David Toernqvist, que s’imposava amb 2.04.28. Així mateix, Àlex Rius va ser 31è amb 2.08.34, a 4.06 de Toernqvist i amb 61.07 punts FIS que milloraven els seus actuals 63.81 de l’última llista de la FIS en la disciplina de gegant.

Per la seva part, Xavi Cornella va finalitzar en la 45ª plaça, amb 2.09.53, a 5.25 del vencedor.

Deixa un comentari

Previous post Escollit l’equip que participarà a l’europeu de cros de Torí
Next post Segona jornada sense sorpreses al Crèdit Andorrà Open

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint