Millor que un or olímpic

Fets com el que vam poder veure en directe a una de les semifinals dels 3000m obstacles on Nahuel Carabaña posava per davant l’esportivitat i els valors als resultats, no són habituals en l’esport d’èlit. Sí, no era una prova qualsevol, era les semifinals d’un campionat d’Europa absolut, on per primera vegada participava l’andorrà. Dic això, perquè encara fa més meritori, el gest del Nahuel: la seva primera vegada, corrent amb els millors, la seva primera oportunitat de treure el cap, i …. s’atura a auxiliar a un rival.

Està clar, que el públic que presenciava la prova a Munich, el va ovacionar. Fins i tot, la ex-periodista de RTVA, ara a TV3 Ruth Gumbau ho va mencionar a l’informatiu vespre, en l’apartat d’esports. Un fet inusual que ha estat vist per molt públic.

Però a banda de la notorietat que hagi pogut tenir el gest, cal aplaudir el gest del Nahuel, pel que significa, pel que representa, per com mostra al públic que els valors encara existeixen a l’esport d’èlit. No tot són resultats. M’agradaria veure-ho a altres esports que tant pregonen amb els valors i que …. res de res….

Gràcies Nahuel, per ser l’ambaixador andorrà dels valors de l’esport. Això ha estat millor que un or olímpic.

 

Deixa un comentari

Previous post L’ENFAF sènior femení comença a rodar
Next post Vinyes i Mercader al Ral·li de Ferrol