Millora d’Andorra davant Kosovo tot i la derrota 56-77

Millora important del grup que entrena Jaume Tomàs, la selecció nacional absoluta femenina que participa en el FIBA European Small Countries de Xipre 2022, tot i la derrota que han patit davant Kosovo 56-77.

Les del Principat han continuat amb la mateixa tònica que el partit de la primera jornada, és a dir, lluita fins al final, fent el que poden fer, essent conscients que actualment és un grup jove que ha de sumar experiència. Tot i això, les andorranes han plantat cara a Kosovo.

Júlia Màrquez i Cristina de Andrés amb 11 punts i Clàudia Guri amb 17 han estat les màximes encistelladores de la selecció nacional, que ha aconseguit l’objectiu de guanyar un quart a les seves rivals. Els tres parcials dels quatre del partit han estat favorables a Kosovo però no per una gran superioritat. Si exceptuem el primer quart on el marcador ha finalitzat 15-25, la resta de quarts han estat igualats. El segon, l’ha guanyat Andorra 17-16, i el tercer i el quart l’han tornat a guanyar les rivals: 11-16 i 13-20 per acabar amb el 56-77 final.

Tot i el marcador, la millora ha estat indiscutible, en un grup de jugadores que tenen una mitjana de vint-i-tres anys.