Aquest diumenge, la Copa del Món de Zagreb ha sigut una prova molt dura per als dorsals alts, que han tingut molt complicat situar-se dins de les 30 millors, com Mireia Gutiérrez, que amb dorsal 37 ha acabat 41ª.

Gutiérrez ha marcat un temps de 1.02.99, a 4.72 del millor registre de la primera mànega (l’eslovaca Petra Vlhova, amb 58:27), i a 0.99 del temps de la 30ª posició, que ha estat l’1.02.00 de la nord-americana Nina O’Brien. L’andorrana ha fet un bon esquí en la part alta del recorregut, amb temps de poder entrar en la segona mànega, però a sis portes del final, en una doble, ha comés una errada que ha fet deixar-se el segon i escaig que necessitava per estar entre les 30 primeres.

Les condicions de cursa a Zagred eren difícils, amb temperatures altes i neu molt granulada. S’ha intentat buscar una solució però no ha ha hagut possibilitat de millora d’un traçat que tenia la neu granulada. A més amb poca visibilitat ha fet que, sobretot els dorsals alts hagin tingut moltes dificultats per classificar-se per la següent mànega.

L’entrenador de la Mimi, Yago Antes valora el paper de l’esquiadora andorrana dient que “la Mimi ha fet un bon esquí, amb molt bona actitud a la part alta, està ben esquiat. Llàstima que a la part baixa arriba cansada, fa dos o tres errades, sobretot després de la doble, surt ‘escopida’ i va lluny i amb la neu tova, en les últimes cinc o sis portes ens deixem un segon i mig, i això fa que no entri. Si no, tots els parcials eren per entrar. Sobretot el segon i tercer eren bons. Avui era una bona ocasió perquè estàvem dins, però ha arribat cansada. D’avui es treuen coses positives, tot i no entrar en les 30”.

L’esquiadora andorrana no s’atura i viajarà a Vaujany (França) per entrenar i preparar les Copes d’Europa que disputarà els propers 9 i 10 de gener, juntament amb Carla Mijares. Tot seguit, Gutiérrez serà també a la Copa del Món de Flachau del dia 12 del mateix mes de gener.

L’andorrana Mireia Gutierrez en acció a l’Audi FIS Copa del Món d’eslàlom a Zagreb. (Foto: Millo Moravski/Agence Zoom)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Nou èxit d’Irineu Esteve acabant 10è en els 15k del Tour de Ski
Next post Vallnord – Pal Arinsal tanca el primer cap de setmana assolint els objectius