Divendres, gener 15, 2021
Banner Top
Mimi Gutiérrez dimarts a la WC d’eslàlom de Semmering

Després d’uns dies de descans, dimarts torna la competició per als esquiadors de la Federació Andorrana d’Esquí. El plat gran serà la Copa del Món d’eslàlom femení que disputarà Mireia Gutiérrez a Àustria. A casa, a Andorra, se celebrarà l’eslàlom FIS de l’Esparver, que comptarà per al Nacional d’Andorra.

A Semmering (Àustria), Mireia Gutiérrez competirà demà en la que serà la seva tercera cita de la temporada amb la Copa del Món, després de les dues de Levi (Finlàndia), dels passats 21 i 22 de novembre. Gutiérrez correrà demà amb el dorsal 39. La primera mànega començarà a les 15:15h. La segona està prevista a les 18:30h.

L’esquiadora andorrana arriba a la cita austríaca després d’uns dies d’entrenaments a Andorra i després d’haver competit els dies 12 i 13 de desembre a les Copes d’Europa de Klausberg (Itàlia), on va ser 16ª i 21ª, respectivament.

Campionat d’Andorra d’eslàlom a l’Esparver

De la mateixa manera, el mateix dimarts 29 de desembre, serà dia de competició a Andorra. La pista Esparver del sector El Tarter de Grandvalira acollirà dos eslàloms, un masculí i un de femení, corresponents al Campionat Nacional d’Andorra 2020. La sortida del primer corredor està programada per a les 10:15h.

 

Foto: Mireia Gutiérrez a la WC de Levi. Foto: Christophe Paillot / Agence Zoom.

Foto: Mireia Gutiérrez a la WC de Levi. Foto: Christophe Paillot / Agence Zoom.

 

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment