Mimi Gutiérrez es queda a les portes de la segona mànega a Levi

Mireia Gutiérrez ha debutat aquest dissabte en la present temporada a la Copa del Món d’eslàlom, a Levi (Finlàndia). L’esquiadora andorrana ha marcat un crono de 57.22 que l’ha deixat a 0.74 de la classificació per a la segona mànega i en la 42ª plaça.

Gutiérrez ha completat la primera mànega de Levi amb un temps de 57.22 que, en un primer moment, la deixava en el 33è lloc provisional. Durant la seva baixada, el crono ha marcat un +0.42 en el primer parcial, +0.89 en el segon, +2.21 en el tercer, i finalment un +3.03 en meta que la deixava, provisionalment, 33ª. Però la cursa continuava, i amb la resta de corredores complint els seus torns, el temps de Mimi (57.22) s’ha quedat finalment en la 42ª posició.

L’esquiadora andorrana s’ha quedat a menys d’un segon (0.74) de la 30ª plaça que permet entrar en la segona mànega i sumar punts en la màxima competició. En la 30ª posició de la primera mànega han acabat, empatades a temps, la croata Leona Popovic i l’eslovena Neja Dvornik, amb 56.48, a 2.29 del millor temps de la primera mànega, que ha estat per a l’eslovaca Petra Vlhova, amb 54.19.

Mireia Gutierrez en acció durant l’Audi FIS Alpine Ski World Cup Women’s Slalom a Levi (Finlàndia). Foto: Christophe Pallot/Agence Zoom.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra vol mantenir l’imbatibilitat a Prada de Moles
Next post L’FC Andorra guanya al cuer, l’Olot 1-0

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint