Mimi Gutiérrez tampoc passa a la segona ronda a la prova de diumenge a Levi

Després de la primera cita de Copa del Món d’eslàlom de dissabte, aquest diumenge arribava a Levi la segona prova. Mireia Gutiérrez ha aconseguit fer millor temps que el dia anterior, amb 57.01 (57.22 ahir), però no ha estat suficient per entrar en el top30, en una cita amb cronos molt ajustats.

En la seva baixada, en directe, el seu crono anava marcant en el primer intermig un temps perdut de +1.11 per situar-se, provisionalment, 36ª, i posteriorment un +2.14 en l’intermig previ a meta. En creuar l’arc d’arribada, el seu crono de 57.22 la deixava en el 36è lloc provisional. Posteriorment, amb el pas de les corredores que faltaven per competir (Gutiérrez portava el dorsal 41, de 69 esquiadores), el seu resultat final ha estat la 48è temps.

El crono de Gutiérrez s’ha quedat a 2.69 del millor temps de la primera mànega, que ha estat compartit entre la suïssa Michelle Gisin i l’eslovaca Petra Vlhova, les dues amb 54.32. Tot i això, la referència per a Mireia Gutiérrez era la 30ª posició, que avui ha estat més cara que ahir, amb un temps de 56.14, de l’austríaca Bernadette Schild. Avui, entre la 20ª posició i la 34ª, hi ha hagut una diferència de mig segon.

Segons ha explicat el tècnic Yago Antes, l’esquiadora andorrana ha perdut massa temps a la part alta del traçat, a la zona més plana, però ha esquiat bé al mur, la qual cosa corroborava l’andorrana en la seva anàlisi de la cursa.

La pròxima cita de Mireia Gutiérrez serà l’eslàlom de la Copa d’Europa de Klausberg, a Itàlia, el 12 i 13 de desembre, sempre que no hi hagi cap variació d’última hora degut a les cancel·lacions que s’estan produint en tot el calendari.

Mireia Gutiérrez, esquiadora: “Avui a nivell de temps, comparat amb la primera, estic més a prop. De les trenta estic un pelet més lluny que ahir, però penso que són dos dies positius per a mi. Feia molt que no competia, sobretot en Copa del Món, després de la lesió a la mà. Arribava aquí sense saber ben bé on estava. Estic contenta amb certes parts que he fet, amb el meu esquí d’avui al mur, de la part de dalt hauré d’analitzar el vídeo per saber on he fallat. Però, tot i així surto de Levi amb un pel més de confiança, sabent on fallo, on he de millorar per a les següents, i ara preparada per poder entrenar i recuperar una mica les dolentes condicions que he tingut aquest estiu, i seguir per aquest camí i confiar que les pròximes vagin millor”.

 

Mireia Gutierrez of Andorra en acció, durant l’Slalom femení de la World Cup de Levi (Finlàndia). Foto: Christophe Pallot/Agence Zoom)

 

Deixa un comentari

Previous post El CV Encamp cau contra el Barça 3-0
Next post La Federació de Karate fa públic l’Equip Nacional Base de Kata i Kumite