Minimitzar els errors claus per l’FC Andorra a Múrcia

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia ha portat a terme la roda de premsa abans de marxar cap a Múrcia, on els tricolors jugaran un nou partit de la 1a RFEF davant l’UCAM Múrcia. L’entrenador euskaldun té molt clar que “estic tranquil perquè el treball que estem fent és bo i només petits detalls fan que no hàgim sumat entre tres i quatre punts més, en aquest inici de la competició”. Tot i ser conscient que en el futbol, l’entorn “pressiona” ell se sent molt tranquil en dir que “sempre que no guanyes o et costa una mica més, tens aquesta ansietat de confirmar totes aquelles coses que fas bé. No estic preocupat, l’equip se sembla un 90% al qual vull. En situacions d’àrea ens falta una mica tant en defensa i atac i estem incidint en això. Estem molt a prop del que vull que sigui l’equip. El camí de la victòria, si seguim així, arribarà”

El propi Sarabia reconeix que “el futbol està sent molt injust amb l’FC Andorra i està sent molt cruel” així i tot, l’entrenador tricolor continua tenint l’opinió que “Els petits detalls fan que no hàgim sumat entre tres i quatre punts que crec que són els que ens mereixíem. Crec que són coses normals del joc. Habitualment el futbol no és tan cruel com està essent amb nosaltres. Ens generem poc i ens fan molts gols i nosaltres generem molt i fem poc”.

Moltes vegades a l’FC Andorra se li demana ser més vertical, però Sarabia té clar que “tenim clarament identificat on podem millorar i ho hem estat treballant durant la setmana, l’equip està amb ganes i convençut i anem a un camp d’un equip on podem confirmar la nostra millora”.

Sobre l’UCAM Múrcia, Sarabia l’ha descrit com “un bon equip. En un principi molt vertical, amb velocitat, amb molt bons jugadors del mig camp al davant en el nivell de desequilibri i definició i que també té capacitat per combinar quan te la pilota i fer-te córrer, “això obligarà a l’FC Andorra, segons Sarabia a “estar molt atents en els seus atacs que no surtin en contracop, ja que ells són molt perillosos”. Sarabia ha continuat analitzat el proper rival tricolor dient que “és molt solidari, agressiu i està molt còmode defensant cosa que el fa ser un equip que domina en molt els aspectes del joc, per aquest motiu estan on estan i han tret els resultats que han tret, sobretot en els darrers partits”.

L’FC Andorra sortirà del Principat aquest divendres a les 9:30 en bus direcció a Lleida on agafaran l’avió cap a Múrcia.

L’àrbitre del partit serà Francisco Saez Vital del col·legi andalús, assistir a les bandes per Jose Miguel Ganaza (andalús) i Ismael Fernández (València).

Eder Sarabia. Foto: FC Andorra.

Deixa un comentari

Previous post L’equip nacional de boxa participarà en el Torneig de l’amistat
Next post El Seven de la FAR ja mira a Malta 2023