Mitja taula (64è) de Roger Turné a Banyoles

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc, a Banyoles, la prova del Pla de l’Estany de la Shimano Super Cup MTB amb un gran elevat nombre de primeres espases del pelotó mundial de la BTT. Catal·logada com a XCO Hors Categorie per l’UCI, és la tradicional prova al sud d’Europa que dona el tret de sortida a les curses internacionals de BTT. 

En categoria U23 ha pres la sortida Roger Turne de l’equip la Nucia BH Coloma Academy que de mica en mica continua adaptant-se a la nova categoria i agafant ritme de cursa. En un circuit poc tècnic i molt rodador, Turné ha patit de valent però que li ha servit per veure els ritmes de cursa, d’una categoria, la sub23 molt exigent acabant en un 64è lloc de 124 participants.

Turné explicava a l’acabar que “sabia que aquest circuit no és el millor per mi, en aquest tipus de circuits es nota molt la diferència amb els corredors que tenen 3 o 4 anys més que jo, quan els circuits són més tècnics tot s’equilibra una mica més i això m’ajuda una mica, avui amb els millors corredors del Món aqui a Banyoles s’ha volat, però jo he fet la meva cursa, i de mica en mica vaig adaptant-me al ritme tan fort que fiquen només donar la sortida”

Deixa un comentari

Previous post Debut de Raquel Balboa al Campionat d’Espanya de pista
Next post Biel Cuen, únic andorrà al Campionat d’Espanya júnior