Dimecres, gener 27, 2021
Banner Top
Montellà, Ferré i De la Casa, cap a Alacant

Cap de setmana intens, pel que fa al mon del motor i més concretament a les quatre rodes, a la modalitat de muntanya. Tres andorrans, Raul Ferré, Edgar Montellà, tots dos en categoria 2 i Gerard de la Casa, en categoria 3 prendran en una competició que forma part del Campionat d’Espanya de muntanya.

Dijous i divendres es portaran a terme reconeixements del tram i entrenaments. Divendres a la tarda es portaran a terme les verificacions oficials per disputar la carrera dissabte.

A la categoria 2, hi ha un total de 36 cotxes inscrits que significa una reducció important de participants respecte a altres proves. De ben segur que la situació sanitària que es viu actualment, no ha ajudat a les inscripcions.

De nou, els cotxes de l’ACA Esport tenen com a objectiu estar entre les places capdavanteres i veurem com van Raul Ferré i Edgar Montellà. Pel que fa a la categoria 3, Gerard de la Casa té a com a punt a favor, la seva gran experiencia en aquestes proves que segur que amb la seva “fam” de pilotar, el farà estar en posicions immillorbles.

Banner Content
Tags: , , ,

0 Comments

Leave a Comment