Montellà, Ferré i De la Casa, cap a Alacant

Cap de setmana intens, pel que fa al mon del motor i més concretament a les quatre rodes, a la modalitat de muntanya. Tres andorrans, Raul Ferré, Edgar Montellà, tots dos en categoria 2 i Gerard de la Casa, en categoria 3 prendran en una competició que forma part del Campionat d’Espanya de muntanya.

Dijous i divendres es portaran a terme reconeixements del tram i entrenaments. Divendres a la tarda es portaran a terme les verificacions oficials per disputar la carrera dissabte.

A la categoria 2, hi ha un total de 36 cotxes inscrits que significa una reducció important de participants respecte a altres proves. De ben segur que la situació sanitària que es viu actualment, no ha ajudat a les inscripcions.

De nou, els cotxes de l’ACA Esport tenen com a objectiu estar entre les places capdavanteres i veurem com van Raul Ferré i Edgar Montellà. Pel que fa a la categoria 3, Gerard de la Casa té a com a punt a favor, la seva gran experiencia en aquestes proves que segur que amb la seva “fam” de pilotar, el farà estar en posicions immillorbles.

Deixa un comentari

Previous post Cardelús torna al mundial de Moto2
Next post Dutxes i vestidors tancats a Andorra la Vella

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint