Moussa Diagne protagonista de la campanya “mai por, mai sol”

Una campanya que l’única cosa que busca és veure quants socis abonats del Morabanc Andorra són fidels al club. És per aquest motiu que el club que dirigeix Gorka Aixàs ha muntat la campanya “Mai por, mai sol”.

Aprofitant el lema de la temporada 2019-2020 i amb una clara al·lusió a les dificultats globals que estan passant els ciutadans d’arreu, entre ells els d’Andorra, el club tricolor ha volgut tenir un missatge molt clar per donar suport a tota la gent. El “mai por, mai sol” vol convertir-se en molt més que un lema de campanya de captació de socis. Novament és un pas més del que representa el club de bàsquet del Principat per a tot el país. Vol estar al costat de qui ha patit més i vol ser font d’inspiració per a tots aquells que en un moment o un altre han tingut problemes.


Curiosament, el protagonista de la campanya, és Moussa Diagne, ara per ara el jugador amb més carisma i més estimat pel públic de la Bombonera. Ell, que continua lesionat és un dels exemples de a quí pot anar dirigida la campanya “mai por, mai sol”.

A l’aspecte púrament esportiu i econòmic, el Morabanc Andorra posarà en marxa el carnet del soci a un preu de 90 euros anuals, un carnet que no donarà opció a entrar a veure els partits (quan es decideixi que siguin a porta oberta). Aquest carnet el que permetrà serà reservar la localitat que el soci abonat tenia a la temporada 2019-2020 per la 2021-2022 a més de diferents descomptes en establiments, promocions especials i concursos. Tot aquell soci que vulgui renovar el carnet se li farà automàticament i qui no ho vulgui, perdrà totes les preferències com a soci i per la temporada 2021-2022 se n’haurà de fer de nou. Si durant la temporada, es deixa entrar al pavelló a veure els partits, els socis tindran preferència a l’hora de comprar les entrades. Aquestes seran a un preu molt més assequible que si es compressin a taquilla el dia del partit.

Cal de dir, però que hores d’ara el Morabanc Andorra treballa amb la possibilitat que com a mínim fins el gener o febrer no hi hagi alguna possibilitat que el públic assisteixi als partits. Tot i això, sempre dependrà de l’autoritat sanitària competent i de l’ACB.

Deixa un comentari

Previous post Andorra la Vella destinarà 405.000 euros a subvencions per l’esport
Next post Presentada la setmana de l’esport per tothom