MVK s’integra a la marca FAE

La Federació Andorrana d’Esquí i el pilot de motociclisme Maverick Viñales, resident a Andorra, han signat un conveni de patrocini pel qual el pilot català incorpora la seva marca a la marca FAE. Viñales, que lluita pel títol del Mundial de MotoGP, ha volgut aportar el seu granet de sorra a un projecte de país com és el de la FAE.

Amb el nou logotip, Maverick Viñales i la seva marca MVK aporten la potència a una federació en la qual la força, la velocitat i la tècnica es conjuguen per ser cada vegada més ràpids en competició, assolint riscos i posant la màquina al límit per aconseguir el màxim resultat.

L’aportació de MVK serà tant econòmica com de material Oakley (màscares, ulleres, roba) que rebran els atletes de la FAE.

Maverick Viñales: “Estic molt content de col·laborar amb la Federació Andorrana d’Esquí. Realment em fa sentir molt orgullós perquè crec que compartim uns valors molt semblants, i sobretot, si puc aportar el meu granet de sorra, estaré disposat a fer el màxim. Crec que com a esportista d’alt nivell em sento molt igual a tots els esportistes de la Federació d’esquí perquè al final crec que poden donar el cent per cent i poden portar a Andorra al màxim. Això és el que intentarem. Salut i gas”.

Pepi Pintat, president de la FAE: “Per nosaltres, que ens patrocini algú com el Maverick és un referent i ens fa molta il·lusió. És un fet molt, molt important. El fet que un pilot com el Maverick, que està dins dels cinc millors del món en MotoGP ens patrocini podrà donar motivació als nostres esportistes i esperem que puguin arribar a fer el mateix que ell, estar dins dels millors del món”.

Deixa un comentari

Previous post Sant Julià de Lòria acollirà el Campionat del Món de triatló d’hivern
Next post Part de la selecció espanyola absoluta de natació d’stage a Pas de la Casa