Nàdia Tudó fitxa pel Oneflow Aquatics alemany

Després d’un any i mig amb moltes dificultats per a seguir una bona planificació d’entrenaments degut a la pandèmia de la COVID-19, la nedadora andorrana Nàdia Tudó es planteja la temporada esportiva 2021-2022 compaginant un màster a la universitat de Heilbronn (45 minuts amb cotxe al nord d’Sttutgart) i seguint practicant la natació de competició amb l’equip alemany de l’Oneflow Aquatics que té la seva base a Neckarsulm. El nou club de l’ordinenca és un equip composat per nedadors de la selecció alemanya olímpics a Tokio i nedadors que volen progresar a nivell internacional.

En aquest inici de la temporada 2021-2022, la preparació es centra en els campionats del món de piscina curta que tindran lloc del 16 al 21 de desembre a Abu Dhabi.

Però aquest proper cap de semana, de l’1 al 3 d’octubre, la Nàdia Tudó participarà a una prova de la FINA SWIMMING WORLD CUP 2021 que tindrà lloc a Berlín. Aquesta prova será un test de principi de temporada en la que la Nàdia nedarà 4 proves: 50m braça, 100m braça, 200m braça i 200m estils.

Deixa un comentari

Previous post Paula Margarido agafa experiència ISU a Eslovènia
Next post Vinyes – Mercader a FAFE