Nahuel Carabaña passa a la final de l’Europeu U23

Amb un temps de 8’49″10, l’atleta andorrà Nahuel Carabaña s’ha classificat per a la final de l’Europeu U23 en la seva prova dels 3000 obstacles després de quedar tercer a la seva sèrie. Segons ell mateix ha reconegut “tot i no trobar-se amb les millors sensacions durant la prova degut a l’humitat s’ha vist sempre dintre de la final i ha controlat en tot moment als adversaris”.

La final dels 3000 obstacles es disputarà diumenge i per aquest motiu, l’aleta del Principat tindrà més cap a 48 hores de recuperació. Segons Carabaña “ara hem toca recuperar bé, anar al fisio i mirar de recuperar les petites molèsties que tinc al peu”.

Sobre la final de diumenge l’altleta andorrà ha explicat que “penso que podem fer una gran final i estar lluitant amb els millors d’Europa per un bon lloc”.

D’altra banda, a la prova de 1.500m va competir Aina Cinca, en el que ha estat la seva primera experiència internacional d’alta competició. Amb un 4’51″99 l’atleta andorrana ha sumat una gran experiència de cara al seu més que prometedor futur en una temporada que ha estat exigent i “diferent” a l’hora. Cinca finalitza la temporada.

Només finalitzar la prova Cinca analitzava la prova dient que “s’havia que seria una cursa difícil i complicada. Han sortit ràpides per mi. He aguantat amb elles el primer 700 però quan se m’han escapat ja ha sigut cursa sola”. Cinca ha afegit ” ha sigut molt dur, he aguantat fins el final i ho he donat tot”.

L’atleta andorrana ha valorat la seva participació a l’Europeu dient que “en general molt agraïda i molt contenta de poder viure aquesta experiència, en el que ha estat el meu primer any d’atletisme i de U23”

Deixa un comentari

Previous post Òscar Casal 5è i Arnau Soldevila 9è en el KV del mundial de Barruera
Next post Grup apassionant pel Morabanc a l’Eurocup