Naturland acollirà la primera edició del Bike Show organitzat per Ocisport

Els dies 15 i 16 de juny tindrà lloc la primera edició del Bike Show Naturland, a Sant Julià de Lòria, a Andorra. El format Bike Show es reprodueix a diversos llocs al llarg de l’any i és un conjunt de proves de ciclisme per a tots els públics que es desenvolupen durant tot un cap de setmana.

Naturland és un Centre d’activitats outdoor, amb estació d’esquí nòrdic a l’hivern i una amplia oferta d’activitats de muntanya a l’estiu, amb una aposta molt forta per a la bicicleta de muntanya durant els darrers anys amb l’obertura del Naturland Bike Center. Naturland està invertint en la creació de circuits de mountain bike i a l’organització d’esdeveniments que ajudin a promocionar i posicionar la destinació com un lloc de pràctica del mountain bike i en conseqüència guanyar en visitants d’aquest tipus al territori.

El Bike Show Naturland és un esdeveniment en aquest sentit que busca atraure centenars de visitants de totes les edats i tipus de practicants de bicicleta de muntanya amb diverses proves de diferents modalitats. El dissabte comença l’activitat al matí amb totes les proves de la Super Cup Youth, un campionat que es desenvolupa durant tota la temporada amb la participació de nens de categories des de prebenjamí a infantil, són el planter del futur del mountain bike.

Al migdia, a partir de les 14 hores, és el torn de la Shimano Super Cup Massi, serà la sisena prova d’un total de 7, és a dir, el campionat és probable que es pugui decidir pràcticament en aquesta prova d’Andorra, que a segur que l’altitud i la duresa del circuit marcaran el resultat final. La Shimano Super Cup Massi recordem que és un dels circuits competitius de mountain bike de més prestigi del món, amb la participació dels millors equips i corredors internacionals i que més punts UCI reparteix, en aquest cas la prova serà de categoria UCI C2.

Diumenge serà el torn de la Marathon Cup, un dels circuits de mountain bike tipus marathon més antigues i de més prestigi i millor participació del continent. La prova de Naturland serà la quarta d’un total de 5 a celebrar-se durant l’any. El circuit de la Marathon Cup transcorre pels boscos i sendes de la zona de Naturland, aprofitant moltes pistes que a l’hivern són les pistes d’esquí de fons, un paisatge preciós d’alta muntanya, entre avets, amb unes vistes excepcionals de l’entorn d’Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Balanç de la temporada 23-24 en la secció d’esquí alpí
Next post Karate Xavi Andorra a la 1a Jornada de la Lliga Nacional Espanyola Júnior-Sub 21 de Guadalajara

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint