Naturland consolida la seva oferta de neu i duplica l’oferta d’activitats a la Cota 1600

Naturland ha presentat aquest dilluns la temporada d’hivern 2022-23, que destaca per la consolidació de l’oferta de neu, encapçalada per l’esquí nòrdic. Enguany, a més, s’ha duplicat l’oferta d’activitats que es poden fer a la Cota 1600 i que són totalment compatibles amb l’hivern. D’aquesta manera, Naturland ofereix 4 tipus d’entrades combinades d’activitats, que es complementen amb les opcions de gastronomia, amb dues possibilitats d’allotjaments i amb experiències en un entorn de neu pensades per a tots els públics. La previsió d’obertura és el 3 de desembre, si les condicions meteorològiques ho permeten, i el tancament de la temporada s’ha marcat per a l’11 d’abril.

Estació d’esquí nòrdic de la Rabassa. Cota 2000

Els dos últims anys s’ha invertit en la compra d’equipament de lloguer nou, arribant a pràcticament el 80% del material renovat. L’esquí nòrdic és el pilar de la temporada d’hivern. El producte s’ofereix amb forfets específics, i també combinat amb altres activitats i serveis. L’objectiu és fer accessible i proper aquest esport i arribar a un ventall molt ampli de públic.

L’estació compta amb 15 km de pistes senyalitzades, 3 circuits d’skimo, 2 itineraris de raquetes. Pel que fa a activitats, es poden fer excursions en moto de neu i en moonbikes (motos elèctriques), sortides en raquetes (amb opció de guia), i l’oferta de trineus adaptada a tothom. Com cada any, la Cota 2000 s’obre cada dia de la temporada, si les condicions ho permeten.

Com a punt destacat, durant la presentació s’ha confirmat la data d’obertura de l’allotjament de La Borda de Conangle Mountain Lodge, que disposa de 8 habitacions dobles a un preu a partir de 200 euros per nit, en règim de mitja pensió, des del 26 de desembre.

Cota 1600

La Cota 1600 suma alternatives als paquets combinats, ja que es mantenen les activitats que s’han estrenat aquest estiu i que són compatibles amb l’hivern. D’aquesta manera, es duplica l’oferta amb el Tubby, l’Sklide, el Circuit esquirol, el Laberint i el Forest Line (pròximament).

Tres restaurants, una botiga, l’alberg i les activitats ja consolidades, com el Tobotronc, l’Airtrekk+la tirolina, l’espai Naturkids i els ponis, complementen l’oferta de la Cota 1600, que obrirà els caps de setmana i els períodes de vacances.

La neu al teu estil

Naturland treballa la campanya d’hivern amb aquest missatge, que transmet l’accessibilitat i la varietat de les activitats d’hivern per a tot tipus de clients. Així, a més de les entrades combinades i els forfets, s’ofereixen experiències alternatives com la visita del Pare Noel, sortides nocturnes compaginades amb gastronomia i/o allotjament.

Esdeveniments esportius a l’hivern

Enguany l’estació d’esquí nòrdic acollirà la Winter European Triathlon, i referma el compromís amb l’esport celebrant la Festa del Nòrdic, una sortida de l’Skimo Andorra i la Cursa Nocturna.

Mesures d’estalvi energètic i cura del medi ambient

Actualment, s’està treballant en una sèrie de mesures que inclouen un acord per treballar projectes d’energies renovables de manera conjunta amb la Mútua Elèctrica.

A més, entre les accions que Naturland ha desenvolupat en aquest àmbit els darrers anys destaca la posada en marxa d’un sistema eficient de producció de neu i el funcionament amb geotèrmia de l’edifici del NEC (Pla de Conangle).

A més, amb relació a la protecció del medi ambient s’ha treballat en eliminació pràcticament al 100% dels envasos PET als restaurants, entre altres mesures.

Deixa un comentari

Previous post “La igualtat es juga en equip” el nou lema de la campanya de la FAB
Next post Un gol de Sinan Bakis, de penal, fa entrar a l’FC Andorra en zona de play-off

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint