Naturland obre el 100% de les pistes durant el pont

Naturland ha obert el 100% de les pistes d’esquí de fons de l’estació de La Rabassa durant aquest pont, tot i que la posada en marxa d’altres activitats ha estat condicionada per la meteorologia. Així, el dissabte, dimarts i dimecres s’ha pogut oferir altres activitats complementàries, com ara el Tobotronc i l’Airtrekk, però les nevades i el fort vent van impedir que el diumenge i que el dilluns, els dies que s’esperaven més forts, s’obrís amb normalitat. Com és habitual, l’obertura de les activitats es va fer progressivament esperant la millora de la situació. Els clients que tenien reserva per aquests dos dies se’ls ha ofert la possibilitat de canviar l’entrada per a un altre moment i se’ls ha reubicat.

El dia que més afluència es va registrar va ser el dimarts, on es va fer ple al Tobotronc, i ja des de primera hora del dia totes les franges horàries estaven completes. L’afluència en general ha estat bona, amb un increment de la despesa mitjana per part del client que s’ha doblat en referència a les dades del 2019, tant a les activitats com als restaurants. La facturació també és superior, tot i haver estat tancats pràcticament dos dies.

En aquest sentit, les alternatives a l’esquí que s’han ofert són el Tobotronc, els buggis, l’Airtrekk+tirolina i l’espai Naturkids i els ponis a la Cota 1600 i les raquetes, els trineus per adults i infants, motos de neu i les sortides a cavall a la Cota 2000.

Pel que fa a la previsió per als pròxims dies, entre setmana estan obertes les activitats de la Cota 2000 i l’estació d’esquí de fons, i la resta només obre el caps de setmana i dies festius.

En relació amb les condicions de les pistes, les darreres nevades han deixat gruixos de neu de fins a 70 cm, amb una qualitat pols, i es mantenen el 100% de les pistes obertes, un total de 15 km per a la pràctica de l’esquí nòrdic.

Foto: Naturland.

Deixa un comentari

Previous post Pal-Arinsal vol obrir el 100% de les pistes el cap de setmana
Next post Íria Medina confirma la millora de punts FIS i rebaixa fins a 51