Naturlandia i Vallnord – Pal Arinsal formalitzen un nou acord comercial

Naturlandia i Vallnord – Pal Arinsal han formalitzat un nou acord comercial que beneficia els usuaris del forfet de temporada dels dos camps de neu. Així, l’estació d’esquí de fons de la Rabassa i l’estació d’esquí alpí de la Massana ofereixen als seus clients de temporada l’oportunitat de poder intercanviar un dia d’esquí a l’altre centre, combinat amb altres activitats en el cas de Naturlandia.

D’aquesta manera, els compradors de l’abonament de temporada anyal Ski & Bike de Vallnord – Pal Arinsal, rebran una invitació per accedir a les pistes d’esquí de fons de Naturlandia, acompanyat d’un viatge en Tobotronc, de l’entrada a l’Airtrekk amb tirolina, la visita al Parc d’animals, i l’accés al circuit de raquetes i trineus. En el cas dels compradors del forfet d’hivern de Naturlandia, aquests rebran una invitació per a un dia d’esquí alpí a l’estació de la Massana.

Els directors generals dels dos centres, Xabier Ajona i Josep Marticella han arribat a aquest acord comercial que tindrà vigència entre les dates previstes d’obertura dels dos centres. Naturlandia, té previst obrir el 21 de novembre i Vallnord – Pal Arinsal el 28 de novembre. Aquest passi serà vàlid per a tots els abonaments de temporada 2020 – 2021, inclosos els de residents. Per gaudir del benefici, els clients hauran de demanar el benefici a les taquilles de l’altra estació el mateix dia que es vulgui utilitzar, presentant físicament un document d’identitat i el forfet.

L’acord s’emmarca dins d’una estratègia de generació de productes conjunts, en col·laboració amb diverses empreses del sector turístic del país, que permeten unir forces, donar a conèixer les diferents instal·lacions del Principat, promoure el destí Andorra i oferir un millor servei al client.

 

 

Fotos: Vallnord – Pal Arinsal i Naturlandia.

Deixa un comentari

Previous post Àlex Machado, CAMPIÓ DEL MÓN ROK
Next post 24è lloc per Xavi Cardelús a la seva tornada a Moto2