Naturlandia tanca instal·lacions fins al novembre

Naturlandia dóna per finalitzada la temporada d’estiu – tardor aquest dijous, tancant les seves instal·lacions fins a la represa de l’activitat al novembre. Fins ara mantenia obert de dilluns a divendres el restaurant la Borda i el Parc d’animals (Cota 2000) i obria els caps de setmana les activitats de les dues cotes. La data prevista de tancament s’havia fixat l’1 de novembre, amb un seguit d’activitats lúdiques programades. La decisió de tancar fins a la temporada d’hivern ve donada a causa de l’evolució de la situació epidemiològica a les zones geogràficament més pròximes. Les mesures que cal adoptar condicionen el servei que es dóna i l’experiència del client, i davant el risc de no poder mantenir l’estàndard de qualitat que requereix l’obertura del parc, i amb l’obligació de protegir també l’equip, els responsables del parc han optat per aturar l’activitat turística.

D’aquesta manera, Naturlandia pren la decisió amb cautela i amb l’objectiu d’avançar-se a una situació de risc. Així, els esforços se centraran a preparar la temporada d’hivern, que podria avançar-se, ja que l’activitat del parc no depèn exclusivament de la neu, i permet certa flexibilitat. La data prevista per reprendre l’activitat seria, doncs, coincidint amb l’inici de la temporada d’hivern, el 21 de novembre.

Els clients que havien fet reserva per les activitats previstes per aquests dies rebran l’abonament íntegre de l’import la seva compra.

Deixa un comentari

Previous post Luxemburg veu dues andorranes al podi
Next post El 17 de gener, data fixada per les Supercopes