Natxo Lezkano renovat

El tècnic vitorià i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra amplien el seu vincle dues temporades més, finalitzant el contracte el juny del 2025.

Natxo Lezkano, amb aquesta, afronta la seva segona temporada dirigint al MoraBanc Andorra, i ho farà amb el retorn a la Lliga Endesa. Arribat l’estiu passat, va complir amb escreix l’objectiu d’assolir l’ascens disputant la LEB Or, aconseguint la millor temporada de la història d’un equip en aquesta competició. A més a més, va ser anomenat com el millor entrenador del mes de novembre, desembre i maig a la LEB Or per l’AEEB (Associació Espanyola d’Entrenadors de Bàsquet).

L’entrenador ha fet clara mostra de la seva satisfacció sobre l’aposta del club en ell afirmant que “Estic molt content per la confiança mostrada pel club. També ha afegit que “Estem donant continuïtat a una manera de treballar que va més enllà dels resultats”. Ho conclou amb uns apunts ambiciosos de futur per seguir consolidant el projecte: “Aquesta manera de treballar ha tingut efectius positius en la dinàmica i cohesió del grup, en els hàbits i en l’actitud de l’equip; i volem continuar construint un projecte basat en aquests valors.”

Per la seva part, el General Mànager del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Francesc Solana, s’ha mostrat molt d’acord amb les declaracions de Lezkano:Aquesta renovació és, clarament, una mostra de confiança en el projecte que vam començar la temporada anterior i que tants bons resultats ens va donar”.

Deixa un comentari

Previous post Tres andorrans a l’Europeu de Pointe di Legno (Itàlia)
Next post Derrota del MoraBanc 84-89 davant el Bàsquet Girona

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint