Neix amb força el nou @ANDONA_club de ciclisme

Un grup de whatsapp d’amigues que compartienl’entusiasme del ciclisme, com qui no vol la cosa ha passat a ser un grup de 120 persones. Amb el confinament i l’organització de classes virtuals de ciclisme estàtic, va sorgir l’idea d’aquell nom de grup de whatsapp que es deia ANDona transformar-lo en un club femení, per a tots els nivells.

Això és el que s’ha presentat aquest dimecres al vespre a La Massana. El fenòmen @ANDONA_club està en marxa i ho està enfocat a crear una comunitat, amb el claim “Never Ride Alone”.

Els responsables tenen l’idea que el projecte es centra, actualment en el ciclisme però amb el temps volen obrir-se a altres disciplines esportives com l’esquí de muntanya, la pràctica de trail o el ioga… Obert a tots els nivells, @ANDONA_club vol aconseguir captar a tothom que es plantegi iniciar-se al món del ciclisme.

L’ANDONA_club es fomentarà en 4 grans àrees:

1. L’ESPORT:

En aquest àmbit, organitzaran una sortida al mes i diferents activitats relacionades.

2. RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA (RSC),
Treballaran amb diferents associacions per conscienciar a la societat de la inclusió de persones amb altres capacitats. La intenció és realitzar esdeveniments solidaris i de recaptació.

3. FORMACIÓ,

Emfatitzaran molt en aquest punt, ja que és molt important sortir a carretera amb tota seguretat, saber de mecànica, de nutrició…

4. EVENTS,

Donaran molta importància a la part social. Tenen com a objectiu consolidar una comunitat ciclista i per això organitzaran dinars, sopars i sortides a la muntanya, entre altres activitats.

1 thought on “Neix amb força el nou @ANDONA_club de ciclisme

Deixa un comentari

Previous post Xavi Cardelús de test a Estoril
Next post L’Andorragr26 serà el projecte personal de Carles Rossell i Matthieu Lefort