A punt de néixer el “Go Ride Club Andorra” el primer club d’skate d’Andorra

L’Skate serà en els propers JJOO modalitat olímpica. D’ençà que es va anunciar, d’això ja fa un temps, cada país ha anat organitzant-se per intentar aconseguir classificació olímpica. La modalitat dintre de la federació de patinatge ha guanyat molts adeptes en tot el món i Andorra no és una excepció.

De fa un temps que funciona l’Associació d’Skateboard i snowboard d’Encamp Andorra. Per exemple, a part de dinamitzar una mica la modalitat és l’encarregada d’organitzar el “Campus d’Skate” que es portarà a terme a Escaldes-Engordany del 20 al 31 de juliol i del 17 al 28 d’agost. Un total de quatre setmanes per aprendre i agafar habilitats d’un esport que puja com l’escuma.

Al tenir l’etiqueta d’esport reconegut l’ASSEA ha pres la decisió de dinamitzar l’apartat esportiu amb la creació del club que s’anomenarà “Go Ride Club Andorra”. Aquest club, un cop hagi finalitzat tots els tràmits de fundació, s’afiliarà a la Federació Andorrana de Patinatge que és qui té la potestat de gestionar aquesta modalitat, conjuntament amb l’hoquei patins, el patinatge artístic i l’InLine.

Deixa un comentari

Previous post Es fa públic el període hàbil de caça 2020-21
Next post MOUSSA ES QUEDA !!

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint