Neix l’Andorra Esports Club

Neix el primer equip d’esports electrònics del Principat, anomenat Andorra Esports Club. Amb un total de 10 persones al capdavant, l’equip vol portar a terme un treball de dinamització del sector al país. Per aquest motiu ja s’han reunit amb Actua, per explicar el seu projecte i els propers passos que donaran amb l’objectiu de potenciar el sector gaming a tot el país, segons han informat en un comunicat.

L’Andorra EC vol representar internacionalment a Andorra, en lligues professionals de LoL, Valorant, Fortnite, FIFA i Rocket League. Ara com ara, l’Andorra EC té dues seccions: FIFA (Clubs Pro 11vs11) i VALORANT on s’han inscrit recentment i estan buscant jugadors.

Cal recordar que els esports no són nous en el país. Primer va ser la FAF que ja va participar en competicions internacionals i més recentment a l’Europeu de PES. De la mateixa manera, l’ACA conjuntament amb l’Associació Andorrana d’esports i el comú d’Ordino han muntat un espai d’entrenament amb simuladors dels motor, que de ben segur, pilots com Edgar Montellà, Albert Llobera, Raul Ferré, Àlex Machado ja han pogut utilitzar.

 

https://twitter.com/AndorraEC/status/1377209113134911489?s=20

Deixa un comentari

Previous post Serni Ribera, campió de Catalunya sub14 per segon any consecutiu
Next post Dificultat extra per rebre el Baskonia