Nogués assegura que “es comença a intuir l’esquelet que tindrà l’equip” 

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, ha valorat la plantilla que està confeccionant i ha destacat que “es comença a intuir l’esquelet que tindrà l’equip”, subratllant que “estic molt content amb la variant de gent jove i experimentada, està quedant un equip molt bonic”.

Tot i això, encara hi ha feina a fer i segons ell, “falta acabar de matisar”, ja que estan veient en el que van “més coixos” i “el que cal acabar de reforçar” perquè l’objectiu és clar: “És un any important per mirar d’estar a la lliga Pro o a Segona A”.

En aquesta línia, ha revelat que “hi ha diverses alternatives, hem d’acabar de polir l’equip amb petits detalls, per matisar les posicions. Hem de firmar un o dos centrals, un sub-23″. Aquesta posició la podria ocupar Iñaki León, sortit del Draft, ja que “estem molt contents però hem de veure si serà el que necessitem o si en necessitem un de més experimentat en defensa, és una opció, hem de veure si pot encaixar perquè volem jugadors que aportin i puguin jugar”.

També s’han de fer canvis a dalt perquè la sortida d’Ernest Forgas ha afectat als plans tricolor: “Hem de reforçar la punta d’atac, hem de substituir les baixes. Són jugadors de qualitat i contrastats però la nostra feina és buscar-los substituts. Ens ocupa però no ens preocupa”.

Nogués ha aprofitat per destacar que Marc Pedraza “tenia molta il·lusió per venir” i que “fa dos mesos que va començar a preparar-se, era una opció real, podia estar en categories superiors però va tenir clar que volia venir aquí”. “Va ser un tema de madurar i explicar, un acord econòmic per totes les parts”, ha assenyalat.

Per altra banda, sobre la competició, ha reiterat que la paraula que defineix ara mateix la competició és “incertesa” per “tot el que està passant”. “No sabem quan i com començarà la lliga, encara que coneixem com serà el seu esquelet. L’RFEF ens ha explicat com anirà però la paraula que ho defineix és incertesa”, ha lamentat, remarcant que el pla de pretemporada si està definit, encara que “els partits estan variant perquè a Segona A no els deixen fer amistosos i hem d’anar a equips de la nostra categoria en avall, però no tots poden fer-se i pagar-se les PCRs“.

 

 
Fotos: @fcandorra

Deixa un comentari

Previous post Alexis Bartolomé a l’Oviedo de LEB Or
Next post El nombre d’Isards arriba als 1.234, el més alt dels darrers 20 anys

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint