Nou curs gratuït d’àrbitres de la FAF

La Federació Andorrana de Futbol ha decidit realitzar un curs d’arbitratge gratuït com el que va organitzar el passat més de setembre, que va registrar la xifra rècord de 23 participants. A més, alguns dels aspirants no va poder completar la formació i juntament amb algunes altres demandes rebudes per l’ens federatiu, s’ha decidit fer una altra formació sempre i quan la situació social a Andorra generada pel coronavirus ho permeti.

El curs d’arbitratge serà novament gratuït i tindrà una durada de 20 hores que es repartiran entre el divendres 13 de novembre, el dissabte 14 i el diumenge 15. El següent divendres dia 20 de novembres es realitzarà l’examen i els que la superin ja podran començar a fer pràctiques arbitrant partits de les lligues de les categories inferiors quan aquestes s’iniciïn.

Crea’t un futur laboral amb l’esport que més t’agrada

El període d’inscripcions per al curs gratuït ja està obert i els interessats en apuntar-se o en rebre més informació poden posar-se en contacte amb la Federació Andorrana de Futbol via mòbil o whatsapp al número +376 647 602 o al mail imoure@fedandfut.com. No ho dubtis: crea’t un futur laboral alhora que practiques l’esport que més t’agrada! Què més es pot demanar?

El següent pas seria donar continuitat a la formació i, tal i com explica Luis do Nascimento, “l’esforç i dedicació de cadascú” permetrà a cada candidat a àrbitre assumir reptes més importants. Luis do Nascimento, exjugador de la Lliga Multisegur Assegurances, és ara un dels col·legiats més ben valorats per la FAF que ha arbitrat partits decisius de Primera Divisió, finals de Copa Constitució, Supercopes d’Andorra i actualment, també dirigeix partits internacionals de clubs i de seleccions sota la tutel·la de la UEFA.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra reconeix Manel Fernández
Next post Un positiu al CESJ fa ajornar el partit davant el CFS Laguna