Nou logo per la Federació Andorrana de Triatló

Amb l’objectiu de donar una nova imatge més dinàmica i moderna, la Federació Andorrana de triatló estrena el seu nou logotip que presenta aquest dijous en societat. Creat i desenvolupat pel creatiu Joel Palència, la nova imatge corporativa lluirà en els diferents canals que disposa la mateixa federació a més d’altres que es crearan en un futur.

Palència ha explicat quines varen ser les premisses per crear el nou logotip al dir que “volia que les diferents modalitats del triatló quedessin representades i que hi apareguessin els colors de la bandera Andorrana”. L’autor del logotip ha reconegut que “després d’una primera investigació, va sorgir la dificultat de dissenyar un logotip diferent de tots els altres d’acord amb tres pictogrames universals”.

D’aquesta manera el creatiu explica que “el logotip crea una interacció entre les lletres i el símbols que representa a cada modalitat tant per separat, com en conjunt. La natació, està representada per unes onades i la lletra “F” representa a una persona nedant i fent braçada.  El ciclisme, està representat per dues rodes i una “A”, a mode de quadre, que representen una bicicleta. Finalment, la carrera a peu, està representada per unes cames que juntament amb la “T”, representen a un corredor. Els colors de la bandera, han jugat a favor del missatge i de la representació de cada modalitat”.

Un altre dels aspectes que ha tingut present Palència es que “en base a la idea creativa, he buscat la llegibilitat total de la FATri en un logotip versàtil, inclusiu i que funciona en tots els formats, podent-se alterar o inclús separar. La diferenciació de les modalitats en colors i símbols, ens proporciona una identitat ben marcada per a futurs esdeveniments i per a tot tipus de material gràfic”.

Joel Palència ha finalitzat dient “quan els membres de la Junta de la Federació em varen explicar el projecte, em va transmetre molta il·lusió, entusiasme i energia, i ràpidament vaig voler formar part de la iniciativa”, per cloure dient “per mi és tot un honor formar part de l’equip de la federació i vull agrair la confiança depositada en la part creativa”.

Foto: FATri

Deixa un comentari

Previous post Neus i Jana Serracanta i Magalí Salomon al catema.cat
Next post Enric Tarrado serà el nou president de l’ACA