Nou pla estratègic FAF pels anys 2021-2024

La Federació Andorrana de Futbol és ambiciosa per als propers anys, en què pretén continuar creixent en tots els seus departaments. Per aquest motiu aquest dijous ha presentat el seu pla estratègic de cara als anys 2021-2024. Aquest es basa en sis valors principals: transparència, cooperació, ambició, valentia, inclusioó, modernitat.

Així ho defineix Fèlix Álvarez, president de la Federació Andorrana de Futbol “aquest pla estratègic per als anys 2021-2024 representa el nostre compromís de continuar millorant el futbol andorrà cada dia. Tenim molt clars els nostres passos i sabem fins on volem arribar. Amb aquest camí, volem donar, a través del futbol, un impacte positiu a la societat andorrana.‘

Des de la UEFA, també s’ha aplaudit el camí que vol seguir la FAF durant els propers 4 anys.  Zoran Lakovic, director de les federacions nacionals de la UEFA ha valorat aquest pla estratègic dient que “vull felicitar la Federació Andorrana de Futbol pel llançament del seu nou pla estratègic. Aquest pla s’ha desenvolupat durant diversos mesos en col·laboració amb l’equip de desenvolupament estratègic de la UEFA. La nova estratègia ofereix un full de ruta important pel que fa el creixement i l’èxit del futbol a tot Andorra. La UEFA segueix amb vosaltres per donar-vos suport en la implementació del pla estratègic i us desitgem tots els èxits en el desenvolupament del futbol a Andorra”

Amb la presentació d’aquest pla estratègic, la Federació Andorrana de Futbol torna a demostrar el seu compromís amb la societat i amb el país, per continuar creixent i millorant en tots els sentits.

Deixa un comentari

Previous post Tercera posició de Laia Sebastià a la Vertical Race dels mundials d’Arinsal
Next post Presentat el Campionat del Món de triatló d’hivern de Naturlandia