Nou programa de la FAB per fomentar el bàsquet al país

La Federació Andorrana de bàsquet ha anunciat aquest dimarts que el proper dissabte en el Pavelló Prat Gran d’Escaldes-Engordany es portarà a terme la primera de les trobades per fomentar el bàsquet al país dintre del marc del programa “Bàsquet 4×4”.

L’objectiu d’aquest programa és la de “donar cabuda a tots els nens i nenes que vulguin practicar l’esport de la cistella, però que no poden formar part dels equips federats del Morabanc Andorra”. De tots és sabut la dificultat dels equips base del Morabanc Andorra per tenir espais per entrenar amb les garanties que demanen les respectives competicions, és per aquest motiu i amb l’objectiu que cap jove es quedi sense practicar l’esport de la cistella si és que té interès, la FAB ha engegat aquest nou programa que s’afegeix als que ja funcionen “her world her rules” i el “3×3 at home”.

La FAB compta amb la col·laboració del BCA que es fa càrrec dels tècnics que porten a terme els entrenaments. D’aquesta manera, el proper dissabte, estarà oberta a tothom que ho desitgi participar.

 

Deixa un comentari

Previous post L’Andorra Winter Rally del 2022 no es farà
Next post Ibon Navarro visita a la selecció d’Andorra de futbol

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint