Nou simulador al Pla de la Caubella

Vallnord –Pal Arinsal i Esquiades.com han presentat aquest dilluns al matí una de les activitats més importants de l’any: el simulador virtual Esquiades.com Vallnord –Pal Arinsal. Es tracta del simulador d’esquí més avançat del món fabricat per l’empresa nord-americanaSkytechsport, especialitza en simuladors d’esquí.
Durant la presentació, Josep Marticella, director general de Vallnord–Pal Arinsalha destacat que l’estació és un motor econòmic del país i que novetats com aquestes que poden fer-se servir durant tot l’any, permeten potenciar aquest aspecte. Es tracta d’un acord molt important entre les dues entitats i demostrala voluntat de voler potenciari fomentar el sector de l’esquí, així com els agents econòmics lligats al turisme del país. Ha remarcat a la vegada que aquest acord i activitat permet seguir amb l’estratègia de Vallnord –Pal Arinsal: ser una estació oberta 365 dies a l’any sota el missatgeSKI BIKE & TRAIL.
Rafa Fuertes, CEO i Fundador d’Esquiades.com també ha remarcat que és un dia molt important per a tots però sobretot, per l’esquí en general. Ha destacat que Esquiades.com “va més enllà del que es tradicional i busca sorprendre a als clients. En aquest cas, donant l’oportunitat d’apropar l’esquí durant tot l’any”. El simulador ha tingut un cost total de 100.000 €i l’acord entre les dues entitats tindrà una vigència de quatre anys i l’objectiu d’ambdues parts éspoderdinamitzar ipotenciar l’esquí durant tot l’anyi no només per l’estació si no també per altres entitats. Tal com ha remarcat Fuertes i Marticella, la idea d’aquest simuladors és donar-lo a conèixer fora del territori andorrà en esdeveniments estratègicsde les principals capitals del territori espanyol.
EL SIMULADOR
L’activitat permetrà a esquiadors i snowboarders de tots els nivells, i fins i tot, sense experiència, gaudir d’una experiència única com són les sensacions de baixar per una pista de Copa del Món gràcies a la pantalla de 3m d’amplada x 2m d’alçada. El simulador estarà actiu i a servir a partir dels 7 anys en funció del seu nivell d’esquí.

Deixa un comentari

Previous post Àlex “Sito” Español segon en el XXII Ral·li de la Llana
Next post Josep Iglesias, després de dos desempats, guanya l’Open Internacional d’Andorra de Pitch&Putt