Nova participació de Pellicer i Doria a la Copa del Món de Pau

Nova participació de les andorranes Mònica Doria i Laura Pellicer, a una Copa del Món, aquest cop a la població francesa de Pau, en el que ha estat la darrera prova de la Copa del Món d’aquesta “peculiar” temporada. Tot i que ha estat una competició que l’han anomenat “Covid” degut a que no hi eren tots els esportistes degut a les dificultats d’efectuar el viatge, Doria i Pellicer, Pellicer i Doria han tornat a competir que és el que ara mateix necessiten.

Cap de les dues palistes andorranes s’han pogut classificar per les finals de cap de les modalitats que han participat.

 

A les semifinal de la prova C1, Mònica Doria s’ha classificat en 15a posició, amb 56 punts de penalització i +56.94 respecte a la guanyadora i Laura Pellicer en 19 posició amb 52 punts de penalització però amb +72.07 de temps respecte de la primer classificada, l’espanyola Klara Olazabal. A la prova de Pau, també va participar Noemí Font que va quedar en 21a posició.

Pel que fa a la prova K1, a les semifinals Laura Pellicer s’ha quedat a les portes de classificar-se per la final. Amb un total de 2 punts de penalització, a Pellicer l’ha perjudicat que finalitzés a  +15.69 de la primera, cosa que li ha permès classificar-se en 11a posició quan l’accés a la final era per les 10 primeres. Pel que fa a Doria, ha penalitzat un total de 62 puns per portes i un temps +63.03 de la primera, que l’ha enviat a la dinovena posició, molt lluny dels llocs que li corresponen.

Per primera vegada, Pellicer ha participat a la prova de kayak extreme arribant fins els quarts de finals.

Fotos: Cadí.ck i @jnorbertag

Deixa un comentari

Previous post La FAN participa a les votacions de la LEN
Next post Jordi Raposeiras finalitza la temporada a Jerez pensant ja a la propera