Nova victòria d’Andorra per tancar l’e-Euro2020

La Selecció d’Esports Electrònics torna a superar Gal·les en la jornada que tanca la seva participació a la competició.

L’equip d’esports electrònics de la Federació Andorrana de Futbol ha tancat la seva participació a la #eEURO2020., l’Eurocopa que totes les Federacions de la UEFA jugaven a través del PES20. Andorra repetia els rivals de la primera jornada, tots ells equips de molt nivell.

MONTENEGRO – ANDORRA (7-0)

Igual que en la primera jornada de competició, Montenegro va demostrar el seu potencial. Un 3-0 en el primer partit i un 0-4 deixaven un global de 7-0 pels balcànics.

ANDORRA – FÈROE (4-5)

En el segon partit de la tarda, Andorra va estar a punt d’aconseguir els primers punts de la jornada. En el primer partit, victòria per 2-0 davant les Illes Fèroe. Un avantatge de dos gols que permetia jugar la tornada amb cert optimisme. Però els feroesos van aconseguir capgirar l’enfrontament, imposant-se a la tornada per 5-2 i emportant-se els 3 punts en joc.

ANDORRA – GAL·LES (9-3)

On si que va aconseguir Andorra els 3 punts, va ser contra Gal·les. Igual que a la primera jornada va fer Robert Roca, ara va ser el torn d’Adam Martín. Golejada al primer partit per 5-2, que suposava 3 gols de marge de cara al partit de tornada. Una segona golejada per Andorra, ara 1-4, deixava un global de 9-3 pels tricolors, que sumaven així, la primera victòria de la tarda.

ANDORRA – UCRAÏNA (1-10)

En el quart enfrontament de la tarda, però, Andorra jugava contra Ucraïna, un equip que ja va demostrar el seu potencial en la primera jornada. Aquesta setmana, però, 0-4 al primer partit, i 6-1 al segon, van donar els 3 punts als ucraïnesos.

ITÀLIA – ANDORRA (6-1)

En l’últim enfrontament de la competició, Andorra es veia les cares amb la totpoderosa Itàlia. En el primer partit, els tricolors van aconseguir un meritori empat a 1, tot i anar guanyat fins pràcticament les acaballes del partit. A la tornada, però, Itàlia va sortir a per totes, i es va imposar per 0-5, deixant un global de 6-1.

Deixa un comentari

Previous post Primers punts per Andorra en l’e-Euro
Next post El Karate andorrà recull 4.015 euros pel fons solidari