Nova victòria (ja són 56 seguides) del CTT Valls d’Andorra

Nova victòria del CTT Valls d’Andorra a la tercera divisió de tennis taula, en derrotar l’Olesa per un ajustat 4-3. A l’enfrontament va ser clau el doble format per Rafa Monzo i Xavier Martínez, els quals varen donar els punts definitiu que va permetre sumar la victòria.

A les partides individuals, Rafa Monzó va obrir jornada amb victòria 3-0 davant el visitant Manel Suñé; Xavier Martínez, a la segona partida, perdia 1-3 davant David Saiz; Oriol Martínez, a la tercera, també perdia davant Francesc Bibiloni per 1-3; a la quarta, Rafa Monzó guanyava a David Saiz, 3-0, tornant la igualada en el parcial 2-2. A la cinquena partida, Oriol Martínez guanyava a Manel Suñé per 3-2, tornant a avançar als del Principat. A la sisena, Xavier Martínez perdia 0-3 davant Francesc Bibiloni, igualant el parcial 3-3. El partit es decidiria en els dobles.

A la darrera partida, la parella Monzo i Xavier Martínez, varen començar perdent la primera mànega 4-11. Malgrat el resultat advers, els andorrans varen reaccionar per sumar tres sets seguits 11-6, 11-4 i 11-8, decantant així la victòria pel CTT Valls del Nord, la 56a consecutiva.

L’acta del partit entre el CTT Valls del Nord i l’Olesa.

Deixa un comentari

Previous post Gina del Rio debuta amb la 18ª plaça a l’sprint dels Mundials júniors de Whistler
Next post Guillaume de Ridder repeteix triomf en les GSeries 2023 entre els vehicles 100% elèctrics