Núria Gil i Jordi Alís guanyen els 21km de la Travessa d’Encamp

Amb absències destacades, la 37a edició de la Travessa d’Encamp ha coronat a Núria Gil, en categoria femenina i Jordi Alís, en masculina, com a guanyadors de la distància llarga de la prova (21km) que a més puntuava per la Copa d’Andorra. A la mateixa jornada s’han disputat les distàncies d’11 i 6 km.

Havia de ser una festa total i s’ha quedat en una festa, a mitges. La situació de dubte que genera la crisi sanitària i els rebrots ha fet minvar la participació de les diferents proves, tot i que el nombre de participats ha estat molt superior a la d’edicions anteriors. Però tot i així, haver de sortir en format crono, córrer amb mascareta i mantenir la distància de seguretat, feia que molts corredors no hagin participat en una prova que “perdia l’essència natural del trail running“. Tot i això, la plaça dels Arínsols ha fet goig per acollir la prova que obre la temporada.

Destacar la gran cursa de l’integrant de l’equip nacional de la FAM Arnau Soldevila que ha travessat la línia d’arribada 20 més tard que el guanyador. Pel que fa a la cursa femenina, destacar el quart lloc de l’integrant de l’equip nacional de la FAM, Sabrina Solana.

De moment es pot dir que la Travessa d’Encamp “s’ha salvat” caldrà veure que passa amb les altres.

Les classificacions de la 37a Travessa d’Encamp, les podeu veure aquí.

 

Foto Portada: El podi de la categoria masculina de la distància de 21 km. FAM.
Poto interior: Podi categoria femenina de la distància de 21 km. FAM.

Deixa un comentari

Previous post Hugo Bartolomé cedit al Benicarló
Next post “Todos para uno y uno para todos”