Oberta la convo pel Ral·li d’Andorra Històric 2023

La divisió esportiva d’ACA CLUB anuncia la convocatòria del Ral·li d’Andorra Històric 2023, prova que després de tornar l’any 2022 a la modalitat de Velocitat per a automòbils Clàssics i Legend, amplia la seva oferta esportiva als equips de Regularitat Sport. D’aquesta manera, totes aquestes modalitats conviuran en la que serà la 52 edició del ral·li nacional d’Andorra, que es disputarà el dissabte 16 de setembre.

L’estructura de la competició serà de 9 trams tancats al trànsit (4 dels quals diferents) que totalitzaran prop de 80 km de velocitat/regularitat. El parc de vehicles i el final de ral·li estaran situats en l’aparcament Prada Casadet, mentre que el podi de sortida s’instal·larà, com és habitual, en el pont de la Rotonda, en ple eix comercial d’Andorra la Vella. A mitjans de juliol serà publicat el reglament i el programa-horari del ral·li, tot a la web oficial www.ralliandorra.com.

Que convisquin els participants de Velocitat amb els de Regularitat no és novetat en el Ral·li d’Andorra perquè ambdues modalitats van participar conjuntament en la prova d’ACA CLUB entre els anys 2008 i 2011. 

 

Deixa un comentari

Previous post El Poliesportiu viurà, el 7 de setembre, la prèvia de la Lliga Catalana
Next post L’FC Andorra començarà la lliga al camp del Leganés i acabarà a Ferrol

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint