Obertes les inscripcions de la Jorma Urban Trail

Torna la Jorma Urban Trail, la cursa impulsada pel Departament d’Esports del Comú d’Escaldes- Engordany que se celebrarà el 7 de maig. La cinquena edició de la cursa que fusiona els camins tradicionals que uneixen la parròquia amb els camins de muntanya d’aquesta, passant per la Vall del Madriu, forma part de la primera prova de Multissegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya.

Les inscripcions es poden fer a partir de les 10 hores d’aquest dilluns 11 d’abril a la pàgina web del comú (www.e-e.ad) o bé, presencialment a la botiga Jorma Trail d’Andorra la Vella.

La corporació escaldenca ha volgut recordar els diferents recorreguts que es proposen. A banda dels recorreguts habituals de cinc, deu i 21 quilòmetres, l’any passat es va incorporar una cursa més familiar amb un recorregut de tres quilòmetres.

Pel que fa al preu de les inscripcions el recorregut de tres i cinc quilòmetres té un preu de 5 €, el de deu quilòmetres 10€ i per últim el recorregut de 21 i la prova de cronoescalada de vuit quilòmetres tenen un preu de 15 €.

A més, enguany, com a novetat d’aquesta cinquena edició, s’afegeix una nova prova de crono escalada de ciclisme combinada tant en format individual o bé en parelles. Amb un recorregut de 8 quilòmetres i 600 metres de desnivell serà puntuable per al Campionat d’Andorra de contrarellotge. La sortida tindrà lloc al Prat del Roure a partir de les 15.30 h i l’arribada serà al Llac d’Engoslasters.

Deixa un comentari

Previous post Desfeta a Las Palmas i s’entra en posicions de descens
Next post Eric da Silva guanya a Chiva en el debut de la temporada