Obertes les inscripcions de la Ultra Comapedrosa

Aquest dijous, 28 de gener, s’han obert les inscripcions per a la Ultra Comapedrosa, la nova distància de 50 Km i +3.800 m de desnivell positiu, que es disputarà el 25 de juliol a la localitat andorrana d’Arinsal, en el marc de la Skyrace Comapedrosa.

La nova prova proposa un traçat espectacular pel Comú de La Massana i els cims, carenes i boscos del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa. Una primera part que resseguirà el traçat de la Skyrace, sortint d’Arinsal, pujant al Pic de les Fonts (2.749 m), baixant fins al Refugi del Pla de l’Estany, ascendint al Pic de Comapedrosa (2.942 m) i arribant al Refugi de Comapedrosa, previ pas per l’Estany Negre. A partir d’aquí començarà el nou traçat, pujant a la Portella de Sanfons i al Pic del Port Vell (2.655 m), seguint cap al Cap de l’Ovella (2.541 m) i baixant al Coll de la Botella pel Port de Cabús i les Bordes de Setúria. Des d’aquí, tornada per l’Alt de la Capa (2.572 m), el Port Negre (2.570 m) i Comallemple, amb baixada final fins a la meta d’Arinsal. El temps límit per completar la prova serà de 12 hores.

La informació ja es pot consultar al web www.skyracecomapedrosa.com, des d’on també es poden efectuar les inscripcions.

Skyrace Comapedrosa i Skyrace Arinsal

La Skyrace Comapedrosa, la distància insígnia d’aquesta cita, és una cursa que aplega tots els elements que defineixen l’Skyrunning. Una prova de 21 Km i 2.300 m de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Arinsal, que ofereix pujades exigents i baixades tècniques. El corredor gaudeix de paisatges de gran bellesa, d’unes panoràmiques inigualables sobre el Pirineu i puja al cim més alt d’Andorra. I el mateix dia es disputa també la seva “germana petita”, la Skyrace Arinsal que, amb 15 Km i +1.300 m, permet coronar el Pic de les Fonts i gaudir igualment de la bellesa espectacular de l’entorn del Comapedrosa.

Deixa un comentari

Previous post Triomf del Morabanc Andorra a Las Palmas 63-66 i pas ferm cap a quarts
Next post L’Andorra U21 de futbol ja coneix els seus rivals