Obertura de la pesca als estanys

El passat 11 de juny el BOPA va publicar una ordre ministerial que ha entrat en vigor el passat dissabte 1 de juny on s’ha allargat la temporada de pesca als estanys fins a l’1 de novembre de 2020. De la mateixa manera, la comunicació informa també que es suprimeixen els límits de pescadors i permisos d’acotat per dia.

El BOPA també indica que, es suprimeix l’acotat intensiu de l’Estany de les Truites el quin quedarà lliure; es manté anul·lat l’intensiu del Valira del Nord; el primer estany de Tristaina es converteix en sense mort i es permetrà la captura de 4 salmons de font de més de 20 cm a l’acotat sense mort de l’estany de l’Estanyó.

D’altra banda, el BOPA va publicar també les modificacions dels permisos d’acotat intensiu per adults i infants. D’aquesta manera es podrà obtenir un permís amb quatre captures màxim per pescador i dia a un preu de 6€ pels adults i 3€ pels menors de 14 anys. També es podrà continuar obtenint un permís amb vuit captures màxim per pescador i dia per un preu de 12€ pels adults i 6€ pels menors de 14 anys.

Deixa un comentari

Previous post Marticella confirma el mundial de Btt en el 2024
Next post Gran treball de repoblació de la FACiP