El passat 11 de juny el BOPA va publicar una ordre ministerial que ha entrat en vigor el passat dissabte 1 de juny on s’ha allargat la temporada de pesca als estanys fins a l’1 de novembre de 2020. De la mateixa manera, la comunicació informa també que es suprimeixen els límits de pescadors i permisos d’acotat per dia.

El BOPA també indica que, es suprimeix l’acotat intensiu de l’Estany de les Truites el quin quedarà lliure; es manté anul·lat l’intensiu del Valira del Nord; el primer estany de Tristaina es converteix en sense mort i es permetrà la captura de 4 salmons de font de més de 20 cm a l’acotat sense mort de l’estany de l’Estanyó.

D’altra banda, el BOPA va publicar també les modificacions dels permisos d’acotat intensiu per adults i infants. D’aquesta manera es podrà obtenir un permís amb quatre captures màxim per pescador i dia a un preu de 6€ pels adults i 3€ pels menors de 14 anys. També es podrà continuar obtenint un permís amb vuit captures màxim per pescador i dia per un preu de 12€ pels adults i 6€ pels menors de 14 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Marticella confirma el mundial de Btt en el 2024
Next post Gran treball de repoblació de la FACiP