Objectius aconseguits dels duets andorrans a Nantes

Del 22 al 28 de maig es va portar a terme el Championnat National 1 et Élite été open jeunes de natation artistique. Amb un total de vint duets participants, entre ells dos d’andorra.

La representació andorrana ha estat formada pel duet A, de Zoé Palau i Jasmine Serrano i el duet B, d’Aran Van Den Eerenbeemt i Mariona Casas. Neus Gustavsson i Selena Bellocq han estat de reserva.

El duo de Mariona i Aran, el més jove, ha fet una meritòria nota de 64.8000 punts. Van fer el seu debut internacional i ha tingut com a objectiu principal obtenir un bon rendiment en la impressió artística. La qualificació final no va recollir errades, però sí progressos en la manera d’interpretar i representar la música.

Pel que fa Jasmine i Zoé, el duet A, amb més edat i experiència en la competicióvan aconseguir els seus objectius després d’una participació en què van destacar com a punts forts, la força, l’extensió i l’altura en una execució sense cap errada al llarg de la rutina, que va obtenir una puntuació final de 66.0333 punts.

Finalment, a la disciplina de ‘Figures AQUA’ van participar les sis esportistes.

Foto: FAN

Deixa un comentari

Previous post Encamp engega les proves ciclistes amb l’Andorra Bike Race
Next post Més de 400 participants a la Gran Fondo Encamp Pas de la Casa

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint