Oficial els representants de la FAM als mundials d’Skyrunning

Del 9 a l’11 de setembre tindrà lloc a Val Bognanco, Itàlia, els Skyrunning World Championships 2022. Els Campionats posaran a prova els corredors en tres disciplines disponibles. Divendres 9 de setembre tindrà lloc la Vertical Race amb 3,8 kilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu. Dissabte, serà el torn de la prova més llarga amb la SkyUltra. Una prova que comptarà amb 56 kilòmetres i 3.700 metres de desnivell positiu. Finalment, diumenge, es disputarà la SkyRace amb 31 kilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu.

La Federació Andorrana de Muntanyisme, amb el seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, han seleccionat el grup de corredors que formaran l’Equip Nacional per tal de representar Andorra en els Skyrunning World Championship 2022.

Els atletes que viatjaran a Itàlia són: Òscar Casal, Arnau Soldevila, Carlos Fernández, Sintu Vives, Lluis Sanvicente, Nicolas Vivanco, Ariadna Fenés i Magalí Salomon.

Divendres, disputaran la Vertical Race de quasi quatre kilòmetres Casal, Soldevila, Fenés i Salomon. Dissabte disputaran la distància més llarga Sanvicente i Vives. Finalment, diumenge, correran els 31 kilòmetres l’Òscar, l’Arnau, l’Ariadna, el Carlos i el Nicolas.

Deixa un comentari

Previous post L’hoquei blaugrana suma la quarta pretemporada a Encamp
Next post Recepció a la FFR XV femení del Comú d’Andorra la Vella