O’Meara no entra en les finals de big air i prepara ja les d’slopestyle

El diumenge es van celebrar les qualificacions de big air al Festival Olímpic de la Joventut d’Europa (EYOF) amb la presència de l’esquiador andorrà Henry O’Meara.

Foto: FAE.

El rider no va poder planxar les dues rondes i va quedar fora de les opcions d’estar en les finals de big air, que es disputen demà -eren avui, però l’organització les va canviar.

Ara, els EYOF han programat per a dimecres els entrenaments d’slopestyle, per al dijous 26 les qualificacions i les finals per al dia 27, divendres.

Equip andorrà d’alpí a EYOF. Foto: FAE.

L’equip andorrà als EYOF, preparat per la cursa d’eslàlom de dimarts

L’equip d’esquí alpí que competirà als EYOF ha hagut d’adaptar el calendari als canvis de l’organització, que degut al temps ha variat l’estructura inicials. Així les coses, avui Eric Ebri, Pirmin Estruga i Àlvar Calvo han tingut sessió d’entrenament d’eslàlom.

Pel fet dels canvis en els calendaris, avui l’estructura andorrana ha entrenat en eslàlom, disciplina en la qual competirà demà. Serà el primer dia de cursa per als tres representants andorrans en aquests EYOF en esquí alpí. El dimecres dia 25 serà dia de descans, mentre que el dijous 26 l’equip tornarà a entrenar, en aquest cas en gegant.

La cursa de gegant serà el divendres 27, mentre que els EYOF han passat al dia 28, dissabte, la cursa del supergegant.

 

 

 

Deixa un comentari

Previous post Gran eslàlom a Val Palot amb punts per a Esteve, que guanya, Rius (3er), Gabriel (4rt) i Cornella (10è)
Next post Roger Puig, 8è al supergegant dels Mundials millorant el 10è lloc de Lillehammer

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint