Opció única per FC Santa Coloma i UE Sant Julià per passar ronda

Arriba l’hora de la veritat tan per l’FC Santa Coloma i la UE Sant Julià, a la primera eliminatòria prèvia de la UEFA Conference League ja que aquest dijous afronten els partits de tornada davant el Mons Calpe de Gibraltar (a l’Estadi Nacional) i el Gzira de Malta (a Malta), respectivament.

No valen els gols amb valor doble, això farà que tant colomecs com lauredians hagin d’anar a buscar la victòria després que els partits d’anada finalitzessin amb empat. El Santa Coloma 1-1 i la UE Sant Julià 0-0. És a dir, tot està obert.

L’FC Santa Coloma jugarà a les 18:30 a l’Estadi Nacional en un partit on serà clau el control de la pilota. Així ho ha manifestat el míster colomenc, Albert Jorquera al dir que “serà un partit difícil i la clau serà fer un ritme alt de pilota i mantenir la possessió”.  Pel que fa al tècnic visitant Cesar Javier Vega va manifestar que esperaran “a un Santa Coloma que esperem que proposi tenir la pilota, nosaltres tratarem de fer el nostre joc de contestar-liamb futbol, ja que penso que els partits s’empaten amb lluita i es guanyen amb bon joc”

Per altra banda es va desplaçar a Malta on a partir de les 20:00 jugarà davant el Gzira amb el 0-0 de l’anada. En el partit d’anada els lauredians varen ser els clars dominadors del partit però la poca claretat de cara a gol va comportar que el marcador es quedés sense gols. El gran “home gol” de la UE és sense cap mena de dubte Bacari, si aquest està inspirat, els lauredians tindran moltes opcions de victòria i passar a una segona ronda.

Per finalitzar, dimecres es va saber el rival de l’Inter a la Conference League. Un cop eliminat de la prèvia de la Champions, els actuals campions andorrans entren en el quadre de la segona eliminatòria prèvia de la UEFA Conference League, on tindran de rival el Teuta d’Albània.

 

Deixa un comentari

Previous post Berta Miquel i Carla Amorós, tercera i quarta a la categoria júnior d’honor del Campionat d’Espanya
Next post La Clínica Omega Zeta Andorra nou patrocinador del Morabanc Andorra